Eyelift Lift Ránctalanító Hatású Szemkontúr Ápoló Szérum Roll-On

6 650 Ft

Frissíti és kisimítja a szemkontúr környéki területet, miközben intenzív és folyamatos hidratálást biztosít.

Kategória:

Leírás

A szérum roll -on fejében található golyónak köszönhetően a szérum egyszerűen bemasszírozható a ráncos bőrfelületbe.  Frissíti és kisimítja a szem környéki területet, miközben intenzív és folyamatos hidratálást biztosít. Minden bőrtípushoz használható, csökkenti a ráncok hosszát -és mélységét, különösen a felületi kisebb ráncokét.

90%-ban természetes összetevőkből áll
Ránctalanító-bőrfeszesítő hatású
Minden bőrtípusra

Fiatalos és pihent megjelenés

A szemkörnyék az arc legmozgékonyabb része, ez a terület van leginkább kitéve a napi káros külső hatásoknak (napsugárzás, szél). A stressz okozta feszültségek következménye, hogy a ráncok ezen a nagyon érzékeny és vékony bőrfelületen jelennek meg legelőször.

90 % természetes eredetű összetevőket tartalmazó szérum nyugtató és öregedésgátló kurkumát, antioxidáns tulajdonságairól  ismert sárkánygyümölcs kivonatot és aloe verát tartalmaz. A fiolán található roll-on fejjel mikromasszázs végezhető a szemkontúr környékén, amely serkenti a vérkeringést. A szemkontúr  láthatóan megfiatalodik.

Kiegészítő információk:

  • Vegán termék.
  • 0% parabének, szilikon és ásványi olaj
  • Újrahasznosítható csomagolás
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt termék

Így használja a szemkontúr ápoló szérum roll-ont:

Tisztítsa meg a bőrét, majd a roll-on golyós végével simító mozdulatokkal vigyen fel a szérumból a szem környékére. Ezután az ujjai segítségével, kör-körös mozdulatokkal masszírozza be a szérumot. Használja a nap bármely szakában!