Szépségcoaching programok HAMAROSAN!

 

A Szépségcoaching programok lehetőséget nyújtanak arra, hogy nőjön az önbizalmad, szó szerint jól érezd magad a bőrödben, ami egyenesen vezet ahhoz, hogy könnyebben old meg a minden napokban előforduló problémáidat.

Ez a program a jól ápoltságra, a jó közérzetre épít, arra, hogy ha úgy érzed jól nézel ki, akkor pozitívabban látod a dolgokat és a kisugárzásod is megváltozik. Jó irányba indulnak el a dolgaid, az emberekben jó benyomást keltesz, hiszen látszik, hogy jól érzed magad, egyensúlyban vagy önmagaddal.

 

Sokszor tapasztalom, hogy a legtöbb nő nem is tudja, hogyan kellene ápolnia a bőrét, milyen lépések kellenek ahhoz, hogy összeálljon egy napi ápolási rutin. Vagy nem tud, nem mer elkészíteni magának egy sminket. Ezek nem nagy dolgok, apró változtatások, de mégis összességében nagy eredményeket hoznak.

A Szépségcoach programmal segítek Neked, hogy kialakíthass egy számodra megfelelő szépségápolási rutint. Kitalálom, hogy melyek azok a szépítészeti eljárások, melyekkel ápolt és szép leszel.

Három csomagból is választhatsz, attól függően, hogy mennyi és milyen  segítségre van szükséged.

Amit még nyújtok Neked, hogy nem kell egyedül kitalálnod mire is van szükséged, hanem segítek  összeállítani  a megfelelő programot. Tanácsokkal, információkkal látlak el, melyeket otthon is tudsz majd alkalmazni.

Szeretnél elsőként értesülni a Szépségcoaching programok indulásáról? Jelentkezz az alábbi formon és küldöm a részleteket!

14 + 3 =