Szépségprogramok kifejezetten Hölgyeknek!
Lepje meg női kollégáit egy különleges élménnyel!
Több kolléganő is dolgozik a cégnél és szeretné valami különlegessel meglepni őket

Szépítődélutánok 1Minden évben bon-bonnal vagy vegyes ajándékkosárral ajándékozza meg kolléganőit és most szeretne valami különlegeset?
Szépítődélutánok 1A csapatépítő programokat is jó lenne valami izgalmas dologgal feldobni?
Szépítődélutánok 1Keres valami új dolgot, ami jó hangulatot teremt a dolgozói között?
Szépítődélutánok 1Sokan voltak homeoffice-ban és most elcsigázottnak, lehangoltnak tűnnek?

Legalább egy kérdésre igennel válaszolt a fenti kérdésekre?
Akkor lepje meg őket egy igazán nőies programmal!
A legtöbb hölgy szeretne magának elkészíteni egy szuper sminket vagy szeretné megtudni, hogyan ápolja helyesen a bőrét. Ezek olyan témák, melyek élénk érdeklődést váltanak ki belőlük, hiszen a mindennapi életük minőségét javítja, ha ismerik a szépségápolás apró trükkjeit. Ráadásul az utóbbi időszak sokáig elzárt mindenkit a legtöbb közösségi élménytől, így biztosan örülnének egy igazán jó hangulatú nőies eseménynek. Ezért most olyan programokat szeretnék Önnek ajánlani, melyeknek  garantáltan pozitív fogadtatásban lesz részük.

Évek óta rendezek hölgyeknek szépségápolással, sminkeléssel kapcsolatos programokat. Szépítődélutánoknak hívom ezeket az eseményeket, mert a fő témánk a szépségápolás. Amellett, hogy sok tudással gazdagodnak a hölgyek, igazán nőies, vidám és mindig nagyon jó hangulatú délutánok ezek. A tapasztalatom az, hogy a 2. óra végén alig akarnak hazamenni, mert feltölti őket az egész esemény pozitív energiája. Két féle csoportos és egy egyéni programot is tartok.

1. SZÉPÍTŐDÉLUTÁN SMINK

Itt a sminké a főszerep. Ez  az esemény kb 2,5-3 óráig tart és maximum 10 fő vehet részt rajta.  Ha ettől több hölgy van, akkor bontani kell kisebb csoportokra, mert ekkora csapattal tudok hatékonyan együtt dolgozni. Az esemény két fő részből áll. Az első egy órában beszélek a jó minőségű sminkanyagokról, eszközökről és a szépítő sminkről. Közben egy résztvevő hölgyet el is kezdek sminkelni és ahogy készül a smink úgy osztom meg az apró trükköket, melytől tényleg szép lesz egy smink. A délután második fele kicsit kötetlenebb. Lehet kérdezni és egy-két hölgynek még készítek sminket. Ezen a programon a hölgyek nem sminkelik magukat, de ettől még rengeteget fognak tanulni, amit beépíthetnek a napi make up-juk elkészítésébe.

2. SZÉPÍTŐDÉLUTÁN BŐRÁPOLÁS

Itt a bőrápolással foglalkozunk. Ezen az esemény 2,5-3 órát tart és maximum 6 fő vehet részt. rajta. Ez a program egy workshop, ami azt jelenti, hogy itt nem csak megmutatom hogy hogyan kell helyesen letisztítani egy arcot vagy feltenni egy szemkrémet, egy pakolást, hanem itt minden résztvevő csinálni is fogja ezeket a műveleteket. Szó esik majd a napi, heti, havi és éves bőrápolási rutinról. Megismerkedhetnek a megfelelő kozmetikai termék kiválasztásának szempontjaival és kipróbálhatnak majd jó minőségű kozmetikumokat is.

3. EGYÉNI SMINKOKTATÁS

Ez a HOGYAN SMINKELJEM MAGAM? program egyéni sminkoktatás. Itt egyszerre csak egy hölggyel foglalkozom és megtanítok neki egy olyan sminket, melyet minden nap el tud magának készíteni. A oktatás 2,5-3 óra hossza, megbeszélt helyszínen történik, előzetes időpontegyeztetés után. Az sminkoktatáshoz minden anyagot, eszközt én biztosítok.

SZÉPÍTŐDÉLUTÁNOKON KÉSZÜLT FOTÓK

ELŐTTE-UTÁNA FOTÓK

Árak
Program Idő Ár
SZÉPÍTŐDÉLUTÁN SMINK 2,5-3 óra 75.000 Ft/esemény
SZÉPÍTŐDÉLUTÁN BŐRÁPOLÁS 2,5-3 óra 85.000 Ft/esemény
HOGYAN SMINKELJEM MAGAM? egyéni sminkoktatás 2,5-3 óra 25.000 Ft/ fő
Megrendelés

A programokat írásban lehet megrendelni. Előtte minden esetben telefonos egyeztetés szükséges. Kérjen részletesebb információt vagy hívjon telefonon, ha felmerülne kérdése a programokkal kapcsolatosan! 

2 + 2 =

Cresta Social Messenger