Eladó Octoline2 8 funkciós arckezelő gép

8 kezelőfejes, amivel számos kezelési kombináció kialakítható, egyénre szabható.

Kezelőfejek:

🔹Oxy jet peel

🔹Hidroabrazió

🔹2 ultrahang fej(arcra, szemkörnyékére)

🔹Ionto (Hengeres és Y-lifting kezelőfej, Kezelőpálca)

🔹 Oyx spray.

Nagyon szerettem én is és a vendégeim is, de jelenleg nem dolgozom kozmetikusként, ezért szeretném eladni.

Szuper kezeléseket lehet vele összeállítani. Főleg a jet peel és az oxy spray nagyon kellemes érzés és látványos vele a kezelés. Ha szeretnél hatékony, de nem fájdalmas, drasztikus kezeléseket a vendégeidnek, akkor tökéletes megoldás ez az arckezelő gép.

Minden kezelőfej megkímélt és tökéletes állapotban van és a gép test is. Könnyen kezelhető, mindegyik fejhez több, előre programozott kezelési beállítás létezik, de a vendég igényeire, bőrállapotára is szabhatóak.

Ára: 700 000 Ft

Részletesebben a gépről

Ultrahang arc és szemkörnyékére

A hatóanyagok az ultrahang kezelőfej által keltett finom rezgésekkel jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A speciáilisan formatervezett kis ultrahang fejjel még azt a szemkörnyéki kényes területet is el tudjuk tölteni a hatóanyagokkal, ami sok hölgynek problémát okoz, s amit a legtöbb gépi kezeléssel nem tudunk megközelíteni.

Iontoforézis

Az iontoforézis technológia az egyik leghatékonyabb megoldás a hatóanyagok mélyrétegű bevitelére. Az OctoLine 2 iontoforézis kezelőfejei változatos formájuknak köszönhetően az arc minden területét elérik, még a szemkörnyéki bőrt is képesek tápláló hatóanyagokkal feltölteni.

Az Y alakú kezelőfejjel különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával. Ahogy az izomzat megfeszül, az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, s láthatóan halványulnak a ráncok.

Oxy spray

A hölgyek egyik nagy kedvence az OxySpray, amivel a hatóanyag apró részecskékre porlasztva jut az arcbőrre, majd a mély bőrrétegekbe. Az OxySprayt általában a kezelés utolsó fázisban alkalmazzuk. A hűsítő permet felfrissíti, megnyugtatja az arcbőrt. A bőrbe jutó oxigén pedig még hosszan a kezelést követően képes kifejteni jótékony hatását.

Hidroabrázió

A spatula formájú kezelőfej apró rezgései mechanikusan tisztítják meg az arcbőrt. A kezelőfej olyan hatékony, hogy rendszeres használattal még a mitesszereket is gyönyörűen eltávolíthatjuk, nyomkodás és fájdalom nélkül. Mint egy varázslat: ha megfordítjuk a spatulát, a finom ultrahang rezgések a bőr mély rétegeibe juttatják az alkalmazott kozmetikum aktív hatóanyagait.

Oxy jet

Az OxyJet kezelőfej a vizet orvosi minőségű oxigénnel porlasztva juttatja az arcbőrre. A frisstő, kellemes vízpermet anélkül tisztítja meg az arcbőrt a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, hogy akár emberi kéz, kozmetikai eszköz vagy kemikália érné a bőrt. Ennél higiénikusabb és kímletesebb arctisztítási módot el sem lehet képzelni. Az OxyJet kezelését ezért a legérzékenyebb bőrre is nyugodt szívvel javasoljuk.

A vízpermet teljesen felfrissíti, az oxigén pedig egyfajta antioxidáns hatást fejt ki, ami védelmet nyújt a sejteknek a környezetből érkező szabad gyökök ellen.

Alkalmazási lehetőségek

 

 • ránccsökkentés
 • akne kezelés
 • rosacea kezelés
 • sötét karikák kezelése
 • fáradt, fakó bőr kezelése
 • tisztítás
 • hámlasztás
 • arc feszesítés
 • pigmentfolt halványítás
 • vitamin bevitel
 • kismamák biztonságos arckezelése
 • fejbőr kezelés
 • hatóanyagbevitel
 • iontolifting

Érdeklődés

Telefonon vagy emailben is érdeklődhetsz a géppel kapcsolatban!

Tel: +36-20/283-46-58
Email: borsche.annamaria@gmail.com

12 + 10 =