Kozmetika a The Cream Bar – ban

Kozmetika a  belváros szívében, a Párizsi utcában

2020 őszétől a The Cream Bar – ban várom szeretettel vendégeimet. Az üzlet a belváros szívében a Párizsi utcában található, pár lépésre a Váci utca forgatagától egy csendes helyen. A kozmetikai kabinban a Selvert Thermal Switzerland exkluzív professzionális kozmetikai márka kezeléseit végzem.

Kozmetika címe: THE CREAM BAR – Krémbár és szépségszalon 1052 Budapest, Párizsi u. 4.

Bejelentkezés: +36-20/ 946-33-53

A márka filozófiája nagyon közel áll a lelkemhez, hiszen azt vallják, hogy a testi-lelki harmónia elérése biztosítja a hosszú, harmonikus életet, melynek szerves része a szépség, a jólápolt, bőr megőrzése. Ehhez nélkülözhetetlenek a nagy hatékonyságú, célzottan kifejlesztett kozmetikai termékek.

A Selvert Thermal kozmetikumok elsődleges összetevője a termálvíz, melynek 2 európai forrása van: a Svájci-Alpok és a Pireneusok termálforrásai.

A Pireneusok termálvize: anti allergén és bőrvédő összetevőket tartalmaz
A Svájci-Alpok termálvize: szabadgyök semlegesítő és bőrfiatalító összetevőket tartalmaz.

Mindkét termálvíz rendkívül gazdag ásványi összetevőkben, melyek segítik a bőr gyors regenerálódását és megfelelően védelmezik a bőrfelszínt.

A Selvert Thermal márka professzionális, prémium kategóriába tartozó termékekből, kezelésekből áll. Ezen belül 5 nagy termékcsoportot különböztetnek meg:

ESSENTIAL TERMÉKCSOPORT

Ide tartozik a Daily Beauty termékcsalád, amely valamennyi alap bőrtisztító terméket tartalmazza (bőrtípusnak megfelelő tisztító tejek, tonikok, bőrradírok), valamint az alapvető bőrproblémák  és egyszerűbb anti age kezelésekhez szükséges termékeket.

PRIMODALE  BE ALCHEMIST
Valamennyi termék a biosacharidok és  a termálvíz mellett, peptideket és vitamin koktélt is tartalmaz. Egyedi, tényleg a vendég bőrére szabott kezeléseket tesz lehetővé.

PREMIUM TERMÉKCSOPORT
 A kezelések kúraszerűen és önállóan is végezhetőek.

Cell Vitale sejtregeneráló-ránctalanító alma őssejtet és EGF-et tartalmazó ránctalanító kezelés.
Hyaluronique Replenish  Intenzív ráncfeltöltő kezelés kis molekula súlyú hialuron savval
Urban Response Oxigenizáló-Méregtelenítő kezelés
Pure Vitamin C Anti oxidáns -Ránctalanító kezelés
Cell Vitale Ozmotikus peel off maszkok: 7 féle maszk választható. Minden egyes maszk  Alpi rózsa őssejt és célzott hatóanyag tartalommal rendelkezik a kezelés céljának megfelelően. Alkalmazható: Orvos -esztétikai kezelések lezárására, kémiai hámlasztás, vagy  ST Mezoterápia után illetve beépíthető klasszikus Daily Beauty alapkezelésekbe.

PLATINUM TERMÉKCSOPORT
A legdrágább  és legexkluzívabb termékek tartoznak ide, mint a:
SOIN D ORE 24 karátos arany kezelés:
Az arany mellett, gyémántot, gyöngyöt, peptideket, EGF-et, vitamin koktélt és egyéb más további 40 összetevőt tartalmaz, mindent ami egy intenzív anti age kezeléstől elvárható.
PEPTIDE LIFT: Komplex, egyszerre modelláló és intenzív ránctalanító kezelés. Peptide NA -8 neuro peptidet tartalmaz, mely egyedi megközelítéssel (SELVERT®) éri el a ránctalanítást, illetve egyéb hatóanyagokkal az intenzív modellálást.

Kozmetikai kezelések

​Selvert Thermal Daily Beauty arckezelések

DAILY BEAUTY HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS NORMÁL/SZÁRAZ BŐRRE    60 perc   14 400 Ft                           
A száraz, vízhiányos, lipidhiányos bőr számtalan kellemetlen tünetet mutat. A bőr feszül, viszket, mimikai ráncok jelennek meg. A tünetek alapján megállapítható, a  bőr víz-lipid egyensúlya felborult, a bőr védekező képessége csökkent. A hatékony hidratáló kezelés képes az egyensúlyi folymatokat helyre állítani, a bőr hidratáltságát biztosítani.

 

DAILY BEAUTY REGENERÁLÓ-BŐRFESZESÍTŐ ARCKEZELÉS    60 perc   14 400 Ft                      
Az aktív összetevőknek köszönhetően nagy hatékonyságú kezelés, melynek hatására a z arc természetes kontúrja javul, helyre áll. A bőröregedés jellegzetes tünetei csökkennek, így a ráncok hossza és mélysége , a fáradtság jelei mérséklődnek. A bőr visszanyeri természetes feszességét és tömörségét.

 

3D TÉRDIMENZIÓBAN HATÓ HIDRATÁLÓ-FELTÖLTŐ ARCKEZELÉS      60 perc   17 800 Ft                    
Rendkívül aktív, hidratáló arckezelés , mely a bőr mindhárom rétegében hat, javítva a sejtközi mátrixban a hidratáltság mértékét, köszönhetően az aquaporin hatóanyagnak, valamint a nagy molekula súlyú hialuron savnak. A kezelés hatására a bőr nedvességtartalma helyre áll, a felületi ráncok csökkennek. A normál és érzékeny bőr ápolására ajánljuk.

 

ANTI AGEING ARCKEZELÉS – HIALURON SAVVAL      60 perc   18 800 Ft
Az anti age arckezelés készítményei 3 eltérő molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaznak. A kezelés hatására a bőröregedés látható tünetei fokozatosan csökkennek. A hialuron savnak köszönhetően a ráncok kiemelkednek, hosszuk és mélységük csökken. A bőrszövet tömörsége, rugalmassága javul, az arc tónusa élessé válik, természetes fénye helyre áll.

Luxury, Premium & Platinum arckezelések

​Selvert Thermal LUXURY arckezelések

AQUAWEAR INTEGRÁLT HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS     60 perc  18 800 Ft
Az Aquawear hidratáló kezelést azzal a céllal fejlesztette a Selvert Thermal, hogy speciális hatóanyagokkal stimulálja a bőrben végbemenő természetes hidratáló folyamatokat. A kezelés hatására   a bőrrétegek megőrzik a bőr természetes hidratáltságát, míg egyes összetevők meggátolják a nedvesség elpárolgását, a bőr vízveszteségét, így a felhám egészséges struktúrája helyre áll. A vízhiányos bőrrétegek feltöltődnek, a lipidhiányos bőrterület természetes védőpajzsa helyre áll.

 

REGENERATION ABSOLUE – INTENZÍV REGENERÁLÓ ARCKEZELÉS CSIGA PROTEINNEL     60 perc  25 500 Ft
A  Regénération Absolue csigaproteines arckezelés azon alapötletre épül, mely szerint a csiga sérülését  követően természetes módon képes gyorsan regenerálni sérült bőrszövetét és házát . A csigaprotein kivonatban gazdag termékek hatására az elhalt hámsejtek távoznak, a baktériumok elpusztulnak, a kitűnően és gyorsan regenerálódik, megújul . Többdimenziós bőrmegújulás megy végbe. Az eredmény kiváló, az alapvető fehérjék szintézise fokozódik, az elasztikus rostok hálózata sűrűsödik, a bőr tömörödik, természetes módon feltöltődik. A bőr tónusa javul, a ráncok hossza és mélysége csökken.

SELVERT  THERMAL PREMIUM

CELL VITALE ANTI AGE BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS ŐSSEJT TERÁPIÁVAL      90 perc  29 500 Ft
A terápiához szükséges őssejtek az Uttwiler Spätlauber alma derivátuma a cytozol, mely  liposzómákkal jut a bőrbe, ahol serkentik a sejtek megújulását és késleltetik a bőr öregedési folyamatait. Az  OVALISS™ (glaucine) koncentrátum segíti a sejtek fokozott oxigénfelvételét és anyagcseréjét. Hatására a bőr feszessé, kitöltötté válik. Semlegesíti a szabad gyököket, segíti a bőr regenerálódását. Az EGF és peptid koncentrátum serkenti a kollagén képződést. Hatására a bőr feszes, tömör, térben kitöltött lesz.

 

HIALURONIQUE INTENZÍV RÁNCFELTÖLTŐ PROGRAM HIALURON SAVVAL      75 perc  29 500 Ft                   
A hailuron sav a sejtközi mátrix egyik legfontosabb összetevője. Hatalmas mennyiségű vizet képes tartósan megkötni, melynek hatására a bőr megfelelően hidratált, rugalmas lesz , a ráncok kitöltődnek és kiemelkednek, a bőr simává válik. A Hialuronique arckezelés egy  kitűnő bőrfiatalító eljárás. A biotechnológiával előállított kis molekulasúlyú hialuron sav hatására a ráncok kitöltődnek, a bőröregedésre jellemző tünetek együttesen csökkennek. A ráncok hossza és mélysége csökken a bőr simává válik.

SELVERT THERMAL PLATINUM

PEPTID LIFT ULTRA BŐRFESZESÍTŐ-ARCKONTÚR MODELLÁLÓ KEZELÉS      75 perc  29 500 Ft                          
SELVERT THERMAL az új PEPTIDE LIFT arckezelés az innovatív peptide technológián és egyéb rendkívül értékes összetevőkön, mint az EGF (Epidermális Növekedési Faktor) alapul. Ezen összetevők hatékonyan helyre állítják a bőr szerkezetét, csökkentik a mimikai ráncok mennyiségét. A peptidek egy része mikor bőrfszesítő hatású, melyek javítják és helyre állítják a sejtek közötti kohéziót, intenzíven feszesítik a bőrt, újra modellálják az arckontúrt, továbbá védik a bőrt a korai öregedéstől.

 

EXKLUZÍV ARANY BŐRFIATALÍTÁS 24 KARÁTOS ARANNYAL      90 perc  44 900 Ft
Luxus regeneráló és ránctalanító arckezelés 24 karátos tiszta arany, gyémánt valamint gyöngy  felhasználásával.  Az exkluzív összetevők, valamint az EGF  serkentik a sejtek reprodukcióját és regenerálódását, a kollagén és elasztin szintézisét, emlynek hatására  a bőr feltöltötté, feszessé válik. A molekuláris méretű arany késleltei a sejtek öregedését, táplálja a bőrt és egy természetes védőpajzsot képez a bőr felszínén, védve  a bőrt a káros külső környezeti agresszióktól. Ezért az arany gyulladás-és allergiás tünetegyüttes csökkentő,  hatékony fényvisszaverő. Ránctanítja, feszesíti és fiatalítja a bőrt, visszaadja természetes ragyogását.

 

Cresta Social Messenger