Szépségcoach kérdések

Ahhoz, hogy segíteni tudjak Neked, fel kell mérnem a bőröd állapotát, hogy milyen szépségápolási folyamatokat ismersz és, hogy milyen probléma okozza számodra a legtöbb gondot. A kérdésekre néhány helyen több válasz is lehetséges, de próbáld meg kiválasztani azt, ami legközelebb áll hozzád. Lesznek olyan kérdések, amelyekre nem találsz meghatározott választ, hanem Neked kell azt megírnod. Kérlek, írj minél részletesebben, mert akkor jobban megismerlek téged és a problémádat is. Ha olyan kérdést találsz, ahol egyik válasz sem illik rád, akkor nyugodtan megadhatsz olyat, ami rád jellemző. Ez a kérdéssor egy alap és lehet, hogy nem találsz olyan választ, ami illik rád, de mindenképp felelj a feltett kérdésekre, hogy tovább léphessünk. A kérdések végén találsz egy képfeltöltést. Kérlek küldj magadról legalább egy fotót, ahol az arcod jó minőségben látszódik! Erre azért lesz szükség, hogy jobban lássam a bőröd állapotát. Ha elkészültél, akkor én elolvasom a válaszaidat és lehet, hogy további kérdéseket teszek majd fel Neked. A cél, hogy nagyon alaposan megismerjem a bőröd, hogy minél jobban tudjak Neked segíteni! Ha bármilyen kérdésed van vagy elakadnál, akkor írj nekem és tisztázzuk a dolgot. Előfordulhat, hogy egy-egy kérdésre nem tudod azonnal a választ. Ilyenkor lépj tovább a következő kérdésre, majd a végén térj vissza oda, amit nem tudtál.

 • Több választ is megadhatsz
 • Csípd be az arcodon a bőrt egy helyen és figyeld meg mi történik!
 • Írd le kérlek, hogy milyen kozmetikumaid vannak otthon. Az arcápolókat, testre való kozmetikumokat és a smink termékeket is.
 • Írd le kérlek minél részletesebben, hogy milyen területeken szeretnéd a változást. Hol vannak elakadásaid.
 • Kérlek küldj magadról egy olyan fotót, ahol az arcod látszódik. Ha van olyan problémád, amit szeretnél megmutatni, akkor arról is küldj képet.
  Dobd a fájlt ide, vagy
  Engedélyezett fájl típusok: jpg., Max. file size: 256 MB, Max. files: 5.
  • Kérlek adj meg egy olyan emailcímet, ahová az értékelést szeretnéd kérni!
  Cresta Social Messenger